Haberler

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Bölge Milletvekilleri ile Bir Araya Geldi

Abone Ol

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Köksal Toptan, Zonguldak, Bartın ve Karabük Milletvekilleriyle Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi. Daha Önce Bölge Milletvekillerinin Ağabeyi Olduğunu Söyleyen Meclis Başkanı Toptan'ın Davetine 3 İlin Milletvekillerinin Tamamı Katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Köksal Toptan, Zonguldak, Bartın ve Karabük Milletvekilleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Daha önce bölge milletvekillerinin ağabeyi olduğunu söyleyen Meclis Başkanı Toptan'ın davetine 3 ilin milletvekillerinin tamamı katıldı.

Samimi bir ortamda geçen görüşmeye bölge Milletvekilleri ilgi gösterdi. TBMM Mermerli Salon'da gerçekleşen akşam yemeğine Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Ali Koçal, Ali İhsan Köktürk, Polat Türkmen ile Bartın Milletvekilleri Yılmaz Tunç, Rıza Yalçınkaya ve Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan, Cumhur Ünal ve Mustafa Ünal katıldı. TBMM Başkanı seçildikten sonra bölgeden yoğun olarak gelen heyetlerle görüşen TBMM Başkanı Toptan, bu defa Milletvekilleriyle illerinin sorunlarını masaya yatırdı. Milletvekilleriyle bölge sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunan Toptan, onların problemlerle ilgili düşüncelerini dinledi.

Sorunların çözümü için birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan TBMM Başkanı Köksal Toptan, "Bir araya geldiğimizde aşamayacağımız engel yoktur. Hep beraber el ele çalışırsak problemlerin üstesinden gelebiliriz" dedi. Yemeğe katılan Milletvekilleri de, Meclis Başkanı Toptan'a böyle bir organizasyon nedeniyle teşekkür etti.

(MAO-OS-Y) 05.03.2008 15:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title