Haberler

Ted Malatya Koleji Ailesi Kahvaltıda Buluştu

Abone Ol

Malatya TED Koleji, öğrenci veli ve öğretmenleri, okul aile birliği tarafından tertip edilen kahvaltıda bir araya geldi.

Malatya TED Koleji, öğrenci veli ve öğretmenleri, okul aile birliği tarafından tertip edilen kahvaltıda bir araya geldi.

Malatya TED Koleji öğretmenleri ile öğrenci velileri kahvaltıda buluştu. Bir otelde verilen kahvaltı etkinliğine İlköğretim Müdürü Celal Türker,Okul Aile Birliği Başkanı Prof.Dr. Cemşit Karakut, Gazi Üniversitesi Doç. Dr. Selçuk Özdemir ile çok sayıda davetli katıldı. Kahvaltı programında bir selamlama konuşması yapan İlköğretim Müdürü Celal Türker,gerçekleştirilen etkinlik ile aynı okulda okuyan öğrencilerin velilerinin birbirleriyle kaynaşmasının sağladığını belirtti.

Gerçekleştirilen etkinliğin öneminden bahseden Okul Aile Birliği Başkanı Prof.Dr. Cemşit Karakut ise okul aile birliğinin yapmış olduğu çalışmalar ile öğrencilerin eğitimlerine her zaman destek verdiklerini ifade etti.

Kahvaltı programında daha sonra Ankara'dan gelen Gazi Üniversitesi Doç. Dr. Selçuk Özdemir tarafından davetlilere "Bilişim ve teknolojinin çağımızda gerekliliği konulu" seminer verildi. Seminer veliler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazi Üniversitesi Selçuk Özdemir Malatya Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title