Haberler

Tekden Denizlispor Kulubü Başkanı Kıbrıslıoğlu Açıklaması

Abone Ol

"Seyir zevki yüksek, puan sıralamasında ilk 6'yı zorlayan bir takım oluşturacağız"

PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor'da başkanlığa seçilen Hasan Kıbrıslıoğlu, seyir zevki yüksek, puan sıralamasında ilk 6'yı zorlayan bir takım oluşturacaklarını söyledi.

Kıbrıslıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın başarısı için güçlü bir yönetim oluşturduklarını, ekonomik sıkıntılarını çözecek bir takım projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Bu sezon Özcan Bizati ile yola devam edeceklerini kaydeden Kıbrıslıoğlu, şöyle konuştu:

"Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayacağız. Öncelikle iç transferde geçen sezon takıma katkı sağlayan bazı oyunculara sözleşme imzalatacağız. Ardından dış transfer çalışmalarına hız vereceğiz. Mali disiplinin yanında sportif başarıyı da yakalamak istiyoruz. Seyir zevki yüksek, puan sıralamasında ilk 6'yı zorlayan bir takım oluşturacağız."

Tekden Denizlispor'da yeni seçilen yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Hasan Kıbrıslıoğlu'nun başkanlığındaki yeni yönetimde ikinci başkanlığa Turgay Mersin, idari ve hukuk kurulu asbaşkanlığına Turan Özen, mali asbaşkanlığa Hasan Turhan, Ar-Ge pazarlama asbaşkanlığına Bilal Gören, tesisler ve stattan sorumlu asbaşkanlığa Hikmet Çelikkol, altyapı sorumluluğuna Coşkun Caner, profesyonel şube başkanlığına Ali Yaman'ın, sportif direktörlüğe ise Özhan Çetin'in getirildiği bildirildi. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Kıbrıslıoğlu Denizlispor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title