Haberler

Tekirdağ Belediyesi Disk Genel-İş Sendikası ile Toplu İş Sözleşmesi Görüşmelerini Başlattı

Abone Ol

Tekirdağ'da iş yeri temsilciliği seçimini kazanan Baş temsilci Hasan Kral, Disk Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen, Trakya Şube Sekreteri Kenan Akkan ve diğer seçilen iş yeri temsilcileriyle beraber Tekirdağ Belediye Başkanı...

Tekirdağ'da iş yeri temsilciliği seçimini kazanan Baş temsilci Hasan Kral, Disk Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen, Trakya Şube Sekreteri Kenan Akkan ve diğer seçilen iş yeri temsilcileriyle beraber Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç'la görüşerek Ocak ayında yapılacak olan Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili görüşmeleri başlattı.

Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç'la görüşerek Ocak ayında yapılacak olan Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili görüşmeleri başlatan sendika temsilcileri kendilerine her zaman destek verdiği için Belediye Başkanı Adem Dalgıç'a teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dalgıç " Devam eden projelerimiz, Tekirdağ'ın çehresini değiştirecek projelerimiz var. Biz bugüne kadar hep emekçi kardeşlerimizin hakkının ödenmesi için çalıştık. Bundan sonra da ödenmesi için çalışacağız. Yeni seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Belediyesi Trakya Bölgesi Hasan Kral Salim Şen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title