Haberler

Düğünde oynaması çok beğenilen temizlik işçisine belediye başkanından hediye

Güncelleme:
Abone Ol

Aksaray Belediyesi'nde temizlik işçisi olan Hamit Karakaya'nın bir düğünde oynadığı anlar çok beğenildi. Karakaya'nın videosunun sosyal medyada elden ele dolaşmasının ardından Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer de Karakaya'ya kulaklık hediye ederek, temizlik işçisine destek veren vatandaşları sevindirdi.

Aksaray Belediyesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Hamit Karakaya davranışlarıyla herkesi neşelendiriyor. Temizlik görevini yaparken oynayıp dans eden Karakaya işini eğlenceli bir hale getirerek hem kendi hem de ekip arkadaşlarını neşelendirip eğlendiriyor. Karakaya'nın dans ederek çalıştığı esnada çekilen amatör görüntüleri sosyal medyada da yoğun ilgi gördü. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer de Karakaya'ya kulaklık hediye ederek çalışmasında başarılar diledi.

Düğünde oynaması çok beğenilen temizlik işçisine belediye başkanından hediye

"İŞİMİ CANI GÖNÜLDEN YAPIYORUM"

İşini severek yaptığını belirten temizlik görevlisi Hamit Karakaya, "İşimi severek, candan, gönülden yapıyorum. İşimi sevdiğim için milletin neşesini de yerine getirmek için, moral vermek için ve Aksaray'ımızı tanıtmak için yapıyorum. Çok güzel bir duygu, gururlanıyorum. Herkesin benimle gurur duymasından çok hoşlanıyorum. Allah herkesten razı olsun. Ekip arkadaşlarım da benimle birlikte neşeleniyor, benimle gurur duyuyor. Benimle birlikte neşelenmeye çalışıyor. En azından stresli olmuyoruz, bunalım olmuyor. Neşeli ve güle oynaya işimi tertemiz güzel bir şekilde yapıyoruz. Kimseden şikayet gelmeyecek şekilde işimizi yapıyoruz" dedi.

Düğünde oynaması çok beğenilen temizlik işçisine belediye başkanından hediye

Düğünde oynaması çok beğenilen temizlik işçisine belediye başkanından hediye

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksaray Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Hek Tor:

Adam işin kolayını bulmuş, helal olsun... Kazık gibi çöp konteynerlerini itip kakıp bel ağrılarına karışacağına dans ederek AEROBİK yapıyor ve sağlıklı kalıyor :)

Yanıtla26238
Metin Yalcin:

Belediye başkanı bu emekçi kardeşimize 1 maaş ikramiye verememiş mi, vah fakir ..))

Yanıtla629
Zafer yılmaz :

Nato Kafa Nato Mermer . diğer çalışanlar dans etmedi diyemi haketmiyor ikramiyi.her çıkan piste dans etsin,belediye başkanıda ikramiye yapıştırsın .vah sana vah.

812
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title