Haberler

Tenis Turnuvasında Dereceye Girenler Belirlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Haftası Tenis Turnuvası sonra erdi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 16 Mayıs - 24 Mayıs tarihleri arasında GAP Arena Spor Kompleksinde sporcuların kıyasıya mücadelesiyle oynanan müsabakalara 32 erkek ve 7 kadın sporcu katılım gösterdi.

Turnuvada Erkekler kategorisinde birinciliği Hasan Avcıbaşı, ikinciliği Yusuf Alper ve üçüncülüğü Ahmet Bostancı elde ederken, kadınlarda ise birinci Zeliha Özdemir, ikinci Eda Akar, üçüncü ise Necibe Taşyurt oldu.

Turnuvanın ardından tüm sporcuları tebrik eden Tenis İl Temsilcisi Faysal Uyar " Şanlıurfa'da tenise ilgi çok büyük. Her yıl hem sporcu hem de izleyici sayısında artış olmaktadır. Amacımız Şanlıurfa'da tenis gibi elit bir sporu halka yaymak. Bize bu turnuvada her türlü desteği veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a ve Kara Köprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi' ye desteklerinden ve müsabakalara katılımından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Bu tür faaliyetlerin önümüzdeki süreçlerde de devam edeceğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise "Gençlik Haftası etkinlikleri adı altında düzenlenen tenis turnuvasına yoğun ilgi bizi oldukça sevindirdi. Amacımız tenis sporunu tüm Şanlıurfalılara sevdirmek. Ben buradan turnuvamıza katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Zeliha Özdemir Yusuf Alper Şanlıurfa 19 Mayıs Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title