Haberler

Ticaret Köprülerini Bayanlar Kuracak

Abone Ol

DÜSİAD Genç İş Kadınları Komisyonu, Türkiye-Afrika Kadın Girişimciler Ticaret Köprüsü programına katılacak.

DÜSİAD Genç İş Kadınları Komisyonu, Türkiye- Afrika Kadın Girişimciler Ticaret Köprüsü programına katılacak.

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) bünyesinde kurulan Genç İş Kadınları Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Tutkun Çiğ Börek Mantı Evi'nde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen iş kadınları derneğin faaliyetleri ve ileriye yönelik çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

DÜSİAD Genel sekreteri Nuri Türk tarafından organize edilen toplantıya DÜSİAD Genç İş Kadınları Komisyonu Başkanı Yasemin Karabacak, Başkan Yardımcısı Havva Çelebi ile birlikte genç ve başarılı iş kadınları iştirak etti.

DÜSİAD Genç İş Kadınları Komisyonu 26 - 01 Mart tarihinde İstanbul Wow otelde düzenlenecek olan Türkiye- Afrika Kadın Girişimciler Ticaret Köprüsü programına katılacak. Afrikalı kadın girişimcilerle bir araya gelecek olan iş kadınlarımız, program öncesi fikir alışverişinde bulundular.

DÜSİAD Genel Sekreteri Nuri Türk, DÜSİAD Genç İş Kadınları Komisyonu üyelerine İstanbul Wow Otel'de düzenlenecek olan Türkiye- Afrika Kadın Girişimciler Ticaret Köprüsü programı hakkında bilgiler vererek " Afrika'nın 45 ülkesinden kadın girişimci İstanbul'da düzenlenecek olan TUSKON Afrika İş Kadınları Zirvesine iştirak edecek. Türkiye - Afrika Kadın Girişimciler Ticaret Köprüsü programı uluslararası bir iş zirvesidir, sadece Türkiye ve Afrika'dan yapılan başvurular arasından seçilen firmalara açıktır. Hedeflediğiniz pazarlarda ki büyük alıcılar bu programda olacak. İkili iş görüşmelerinin de yapılacağı programın genç girişimci kadınlarımız için faydalı olacağını düşünüyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nuri Türk Türkiye Afrika Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title