Haberler

Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu'nun Eski Binası Değerlendirilecek

Abone Ol

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu'nun hizmet verdiği ilkokul binası, okulun hizmetleri için katkıda bulunulması açısından değerlendirilmeye alındı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu'nun hizmet verdiği D - 100 karayolu yanındaki ilkokul binası, okulun hizmetleri için katkıda bulunulması açısından değerlendirilmeye alındı.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral "Timur Karabal Meslek Yüksek Okulumuzun D-100 karayolu üzerindeki eski hizmet binası sıkıntıları olduğundan ve kullanılamaz hale geldiğinden, okul idaresiyle beraber yapmış olduğumuz incelemelerde mevcut eski hizmet binasının değerlendirilip yüksek okulumuzun hizmetlerine katkı sağlanması açısından fikir alışverişlerinde bulunduk. Ancak bu değerlendirmemizde binaya ilk önce birinin talip olması ve bu talip olacak kişinin de vereceği katkıların en iyi şekilde kullanılması için çalışıyoruz. Konu hakkında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörümüz İlyas Dökmetaş'la da görüşmelerimiz oldu. Okulumuzun menfaatine olacak her türlü çalışmanın da arkasında olacağımızı belirttik." ifadelerini kullandı.

- SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mehmet Demiral Suşehri Eğitim Yerel Eğitim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title