Haberler

Tıp Öğrencileri Şehzade ile 'Selfie' Yaptı

Abone Ol

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi öğrencileri Amasya’da bulunan Sabuncuoğlu Tıp ve Cerrahi Müzesi’ni gezerek selfie yapan şehzade heykeliyle fotoğraf çekildiler.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi öğrencileri Amasya'da bulunan Sabuncuoğlu Tıp ve Cerrahi Müzesi'ni gezerek selfie yapan şehzade heykeliyle fotoğraf çekildiler.

OMÜ Tıp Fakültesi seçmeli dersleri eğitim etkinliği kapsamında düzenlenen gezide öğrenciler, Fatih döneminin önemli hekimlerinden Şerefeddin Sabuncuoğlu'nu yaşadığı ve hekimlik yaptığı ili tanımaya çalıştılar. Gezide ayrıca; Amasya kent maketinin olduğu Minyatür Amasya Müzesi'ni gezerek Yeşilırmak kenarına bir elinde kılıç, diğerinde cep telefonu ile selfie yapan şehzade heykeliyle fotoğraf çekildiler.

Geziye, OMÜ Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Fatih İlkaya, Yrd. Doç. Dr. Rahman Yavuz ve öğrenciler katıldı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Şerefeddin Sabuncuoğlu Amasya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title