Haberler

Tok-Et Dünyası Çerkezköy'de Açıldı

Abone Ol

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesinde Tok-Et Dünyası düzenlenen açılış töreninin ardından hizmete açıldı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesinde Tok-Et Dünyası düzenlenen açılış töreninin ardından hizmete açıldı.

Adem Kaplan'ın işletmeciliğini yaptığı Tok-Et Dünyası'nın gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Metin Dönmez, Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklı Tokatlılar Dernek Başkanı Bekir Atak ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Milletvekili Akbulut böylesine güzel ve nezih bir iş yerini Çerkezköy'e kazandırdıkları için Tok-Et Dünyası'nın işletmecisi Adem Kaplan'a teşekkür etti. Bol kazançlar temennisinde bulunan T.Ziyaeddin Akbulut, yeni işletmenin Çerkezköy'e hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Açılışın ardından konuklara bilgi veren Tok-Et Dünyası'nın işletmecisi Adem Kaplan, yıllarca Viyana'da kasaplık yaptığını söyleyerek "Bugün burada ikinci şubemizi açmaktan mutluluk duyuyoruz. Aynı zamanda heyecanlıyız." Dedi. Tok-Et Dünyası'nda günlük kuzu ve dana eti çeşitlerinin yanı sıra tavuk eti çeşitlerinin de satılacağını belirten Kaplan "Her şeyden önce ilk hedefimiz Çerkezköy halkını günlük, taze et ile buluşturmak ve hijyenden taviz vermemek" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title