Haberler

Toprak Koruma Kurulu Toplantısı

Abone Ol

Ordu'da Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu Uygulama Yönetmeliği gereğince oluşturulan Toprak Koruma Kurulu Toplantısı Vali Kenan Çiftçi başkanlığında yapıldı.

Ordu'da Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu Uygulama Yönetmeliği gereğince oluşturulan Toprak Koruma Kurulu Toplantısı Vali Kenan Çiftçi başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Toprak Koruma Kurulu Toplantısı'na, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Musa Sağlam, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Sevim Gürdal, Milli Emlak Müdür Yardımcısı Hasibe Karakuş, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Şube Müdürü Gülderen Aydın, İl Özel İdaresi Şehir Plancısı Ümit Akdoğan, Tema İl Temsilcisi Nilgün Gözükan, Ordu Ziraat Odası Temsilcisi Mehmet Bayhan, Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği Haluk Şensoy, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Şube Müdürü Abdullah Öztürk, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Harita Mühendisi Engin Aydın katıldı.

Vali Kenan Çiftçi, ilk defa katıldığı Toprak Koruma Kurulu Toplantısı'nda, kurul üyeleri ile tek tek tanıştı. Daha sonra toplantı gündeminde yer alan konular görüşüldü. Toplantıda, Uzunisa köyü sınırları içinde yer alan 10 dönümlük arazi üzerinde bentonit ocağı açılması için tarım dışı arazi kullanım izni ile Ünye ilçesine bağlı Aydıntepe köyü sınırları içinde 10 dönümlük arazi üzerinde fındık kabuğundan mangal kömürü imalatı ve depo tesisi yapılmasının uygun olacağı yönünde karar alındı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Çiftçi Musa Sağlam Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title