Haberler

Trabzon'da Okul Sporları Kros İl Birinciliği Yapıldı

Abone Ol

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün okul sporları faaliyetleri arasında yer alan Okul Sporları Kros İl Birinciliği yapıldı.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün okul sporları faaliyetleri arasında yer alan Okul Sporları Kros İl Birinciliği yapıldı.

Beşirli Sahil Yolu'nda, yıldız kızlar ve erkekler ile genç kızlar ve erkekler kategorilerinde yapılan yarışmaya, kızlarda 107, erkeklerde 145 olmak üzere 252 sporcu katıldı.

Yıldız kızlar 2 bin metre, yıldız erkekler ve genç kızlar 3 bin metre, genç erkekler ise 5 bin metrede yarıştı.

Yıldız kızlarda takım sıralamasında Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu, ferdi müsabakalarda ise Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Ortaokulundan Dilara Arslan birinci oldu. Yıldız erkeklerde takım sıralamasında Beşirli İMKB Ortaokulu,ferdi müsabakalarda aynı okuldan Doğukan Yazıcı birinciliği elde etti. Genç kızlar ve genç erkeklerde takım sıralamasında Trabzon Spor Lisesi, genç erkekler ferdi müsabakalarında da aynı okuldan Doğukan Kemal birinci oldu.

Yarışmanın ardından düzenlenen törende, dereceye giden takımlara kupa, sporculara ise madalyaları verildi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title