Haberler

TSO Başkanı Erkoç, Tebrikleri Kabul Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda, yaptığı seçimde Hasan Hüseyin Erkoç, 23 grubu kazanarak, TSO Yönetim Kurulu Başkanı olmayı garantiledi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda, 30 meslek grubunun oda meclisine vereceği üyeleri belirlemek amacıyla yaptığı seçimde mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç, 23 grubu kazanarak, TSO Yönetim Kurulu Başkanı olmayı garantiledi.

Cumartesi günü yapılan ve saat 17.00'da sonuçlanan oylamanın ardından yapılan tasnife göre, mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç'un listesi 23 grupta, diğer aday Muzaffer Erşan'ın listesi ise 7 grupta seçimi kazandı. Ayrıca, mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç 29. grupta, diğer aday Muzaffer Erşan ise 5. grupta seçildi.

Ticaret ve Sanayi Odası'nın Çevreyolu Niyazi Mısri Caddesi'ndeki yeni binasında yapılan ve odanın yaklaşık 4 bin 600 üyesinin oy kullandığı seçimlerde, üyeler 30 meslek grubunda 74 meclis üyesini belirlemek için oy verdiler. Yapılan seçim sonucu 23 grupta kazanan Erkoç'un meclise, 58 üye, 7 grupta kazanan Erşan'ın ise 16 üye soktuğu kaydedildi.

Seçimin ardından meclis içinde yapılacak olan yönetim kurulu başkanlığı seçiminde yeniden TSO Yönetim Kurulu Başkanı olmayı garantileyen Hasan Hüseyin Erkoç, oda binasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Malatya'nın problemlerini hep birlikte çözeceklerini dile getiren Erkoç,"Bu işin birinciliği yoktur. Neticede Malatya kazandı. Meclisi oluşturan bütün arkadaşlarımızla Malatya'nın sorunlarını ve problemlerini tartışacağız. Malatya'nın daha ileri noktalara taşınması için hep beraber mücadele edeceğiz" dedi.

Erkoç, seçimin neticesinde kazananın Malatya olduğunu kaydederek, şunları ifade etti: "Hakikaten tatlı bir demokratik yarış oldu. Bu yarışın sonucunda da arkadaşlarımızın gayretleri neticesinde 23 grubu bizim, 7 grubu da diğer aday arkadaşımız aldı. Artık seçim bitti. Bu işin galibi yok. Seçimde kaybeden ya da kazanan yok. Burada Malatya kazanmıştır. Özellikle burada bütün üyelerimize, sandığın başına gelip oy kullanarak hassasiyet gösterenlere yürekten teşekkür ediyorum. Malatya tüccarı ve iş dünyası aklıselimdir. Olgunluk içinde bu seçim tamamlandı. Çok güzel bir seçim geçirdik. En ufak bir sıkıntıya mahal olmadı. Bu bizi son derece mutlu etti. Biz bundan sonra bütün arkadaşlarımızla eskiden olduğu gibi birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışacağız."

Öte yandan AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'a tebrik ziyaretinde bulundu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Hüseyin Erkoç Muzaffer Erşan Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title