Haberler

Tso'da Çoğunluğu Mevcut Başkan Erkoç Aldı

Abone Ol

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda, 30 meslek grubunun oda meclisine vereceği üyeleri belirlemek amacıyla yapılan seçim sonuçlandı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda, 30 meslek grubunun oda meclisine vereceği üyeleri belirlemek amacıyla yapılan seçim sonuçlandı.

Ticaret ve Sanayi Odası'nın Çevreyolu Niyazi Mısri Caddesi'ndeki yeni binasında gerçekleştirilen ve saat 17.00'da sonuçlanan oylamanın ardından yapılan tasnife göre, mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç'un listesi 23 grupta, diğer aday Muzaffer Erşan'ın listesi ise 6 grupta seçimi kazandı. 1 grupta ise oylar 47-47 eşitlikle sonuçlandı. Berabere kalan grupla ilgili kararı seçim kurulunun vereceği kaydedildi.

Öte yandan iki aday seçim sonrası gazetecilere açıklamada bulundu. Mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç, hep birlikte Malatya'ya hizmet edeceklerini kaydederek, "Seçim güzel bir atmosferde gerçekleştirildi. Bütün üyelerimize sağduyu içerisinde bu seçimi gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Bu işin kazananı ve kaybedeni yok. Netice olarak Malatya kazanmıştır. Biz Muzaffer Beyle ve tüm arkadaşlarımızla kol kola girip, Malatya'ya hizmet için hep bir arada olacağız" dedi.

Seçimde aday olan Muzaffer Erşan ise, "Dostça ve kardeşçe bir seçim oldu. İnşallah Malatya kazanmıştır. Başkanımızla birlikte güzel bir meclis oluşturup, Malatya'ya en güzel şekilde hizmet ederiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Hüseyin Erkoç Muzaffer Erşan Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title