Haberler

Tunceli’den Gölbaşı’na Gönül Köprüsü

Güncelleme:
Abone Ol

Gönül Köprüsü Projesi Kapsamında; Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Sebebiyle Gölbaşı'na Tunceli'den Konuk Olarak 40 Öğrenci Geldi.

Milli eğitim bakanlığı ticaret turizm genel müdürlüğü'nün koordinasyonuyla düzenlenen, gönül köprüsü projesi kapsamında; ulusal egemenlik ve çocuk bayramı sebebiyle gölbaşı'na tunceli'den konuk olarak 40 öğrenci geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Gönül Köprüsü öğrencilerinin 20-24 Nisan tarihleri arasında Ankara'yı gezip tanıyacakları bir program kapsamında Gölbaşı'nı ziyaret ettiler. İlçe kaymakamlığını ziyaret eden Tunceli'li öğrencileri Kaymakam Raşit Zengin,Gölbaşı Belediye başkanı Yakup Odabaşı ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı Karşıladı.

gölbaşı'nı ziyaretindenden dolayı memnuniyetini dile getiren Gölbaşı belediye başkanı Odabaşı misafir öğrencilere "Doğası ve kültürel yapısı ile çok güzel bir ilçe olan Gölbaşı'na hoş geldiniz.Üç gün boyunca ilçemizi gezerek daha iyi tanıma imkanı bulacaksınız.23 Nisan çocuk bayaramınızı kutluoyurm"dedi.

Gönül köprüsü proje kapsamında Gölbaşı'na gelen Tunceli'li çocuklar Ankara'da düznelenen 23 Nisan çocuk bayaramını katılacaklar. Misafirler üç gün Gölbaşı'nda kalacaklar.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Güncel Yerel Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title