Haberler

Turgutlu Şoförler Odası'na Tam Donanımlı Ambulans

Abone Ol

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Yaklaşık 800 Üyesi Bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Genel Kurulunda Tüm Üyelere Tam Teşekküllü Ambulans Sözü Veren Başkan Erdoğan Kurşun, Sözünü Yerine Getirerek Ambulansı Aldı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaklaşık 800 üyesi bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın genel kurulunda tüm üyelere tam teşekküllü ambulans sözü veren Başkan Erdoğan Kurşun, sözünü yerine getirerek ambulansı aldı.

Ankara'da Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Derviş Günday ile bir araya gelen Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erdoğan Kurşun, ilçedeki şoför esnafı ile ailelerinin faydalanabileceği tam teşekküllü ambulans talebinde bulunmuştu. Bu talebi geri çevirmeyen Günday'ın ilçeye gönderdiği ambulans oda tarafından teslim alındı. Odaya şimdiye kadar iki kurtarma, bir hizmet aracı ve 6 katlı modern oda hizmet binası kazandıran Başkan Kurşun, son olarak kendi çabaları ile ilçeye ambulans kazandırmanın gurur ve sevincini yaşadığını söyledi. İlçedeki oda başkanlarının katılımıyla kurban kesilerek tanıtılan ambulans, daha sonra şoför esnafının ve ilçe halkının hizmetine sunuldu.

(İU-ÖA- Mİ-

(İU-ÖA-Mİ-)

15.06.2007 10:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title