Haberler

Turizm Haftası Etkinlikleri Antakya'dan Start Alacak

Abone Ol

Turizm Haftası Etkinliklerinin, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un Katılımıyla Pazar Günü Antakya'dan Başlayacağı Bildirildi.

Turizm Haftası etkinliklerinin, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un katılımıyla pazar günü Antakya'dan başlayacağı bildirildi.

Hatay Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin Sağsöz, düzenlediği basın toplantısında, Hatay turizminin canlanması için havaalanının tamamlanması gerektiğini belirterek, "Turizm Haftası etkinlikleri, pazar günü Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un katılımıyla Antakya'dan başlayacak. Amacımız, Antakya'daki güzellikleri tüm dünyaya tanıtmaktır. Hatay, içinde çok iyi değerleri barındıran bir şehirdir. Bu güzel değerleri pazarlamak için hepimizin el birliği içerisinde çalışması gerekir. Maalesef şu an istenilen düzeyde turist çekemiyoruz. Ekim ayında havaalanı açıldıktan sonra turizmde bir patlama bekliyoruz" dedi.

Turizm Haftası boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Sağsöz, Hatay'ı en iyi şekilde tanıtmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

(OK-MT-Y)

11.04.2007 16:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title