Haberler

Türk Kızılayı Kan Merkezi'nden Başkan Köktaş'a Ziyaret

Abone Ol

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ve beraberindeki heyet AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret etti.

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ve beraberindeki heyet AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret etti.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Türk Kızılayı Orta Karadeniz Samsun Kan Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Bağışı Kazanım Personeli İlkay Şenel ve Türk Kızılayı Orta Karadeniz Samsun Kan Bağışı Kazanım Personeli Murat Çakmak'ı makamında ağırladı.

Türkiye Kızılay Derneği ve Orta Karadeniz Bölgesinde yapılan kan bağışı çalışmaları hakkında bilgi veren Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, "Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Dünyadaki uygulamalar ve araştırmalar göstermektedir ki, en güvenilir kan, gönüllü, karşılık beklemeksizin ve düzenli kan bağışçılarından elde edilmektedir. Bu anlamda çeşitli, kamu, kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarını ve siyasi parti temsilcilerini ziyaret ederek hem kan bağışı hakkında bilgiler veriyoruz hem de onları gönüllü bir kan bağışçısı olmaları konusunda davet ediyoruz. Sizlerin de aracılığı ile buradan, bölgemizin bütün kan ve kan ürünleri ihtiyacını karşılamak amacıyla 18-65 yaş arasındaki bütün vatandaşlarımızı Türk Kızılayı Kan Bağışı Merkezlerine bekliyor, ilgi ve destekleriniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti teşkilatları olarak kan bağışı konusunda duyarlı olduklarını dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Kan vermekte bir vatandaşlık görevidir. AK Parti 'insan' merkezli bir partidir, en üstün hizmetin, insana hizmet olduğuna inanır. İnsanın mutluluğu, huzuru, güveni ve sağlığı için çalışmalarını en üst seviyede yürütür. Bunun için kan bağışında hassas ve duyarlıyız. Kan bağışı bilincinin oluşması, gönüllü bağışçıların arttırılması için de bizde elimizden gelen ne varsa destek vermeye hazırız. Bu amaçla da en yakın zamanda İl Sosyal İşler Başkanlığı öncülüğünde bir kan bağışı kampanyası yapılması için bütün teşkilatlarımızı organize ederek, belirli takvim dahilinde kan bağışında bulunacağız. Bu anlamda bizi ziyaretinizden dolayı, bizi böyle bir sosyal projenin içine davet ettiğinizden ötürü, Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım'a ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Fuat Köktaş Ak Parti Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title