Haberler

Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi'nden Ünver'e Teşekkür Plaketi

Abone Ol

Türk Kızılay’ı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, kutlanmakta olan Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında, Türk Kızılay’ı çalışmalarına yaptığı desteklerden dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür plaketi takdim etti.

Türk Kızılay'ı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, kutlanmakta olan Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında, Türk Kızılay'ı çalışmalarına yaptığı desteklerden dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkür plaketi takdim etti.

Türk Kızılay'ı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, içerisinde bulunulan Kızılay Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i, Nevşehir Külliyesi yanında oluşturduğu çalışma ofisinde ziyaret etti.

Beraberindeki Türk Kızılay'ı Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Türk Kızılayı Kan Merkezi personeli ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret eden Şube Başkanı Cengiz Gülen, Ünver'e,Türk Kızılay'ı Nevşehir Şubesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalara yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de, her zaman sivil toplum örgütleri ile sıkı bir işbirliği içerisinde olduklarını belirterek, bu birlikteliğin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirtti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Gülen Hasan Ünver Nevşehir Kızılay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title