Haberler

Türkgözü'nde Oy Verme İşlemi Devam Ediyor

Abone Ol

Türkgözü Gümrük Kapısı'nda, cumhurbaşkanı seçimi için oy verme işlemi sürüyor.

Türkgözü Gümrük Kapısı'nda, cumhurbaşkanı seçimi için oy verme işlemi sürüyor.

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, konuyla ilgili Gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkgözü Gümrük Kapısı'nda oy kullanma işleminin sürdüğünü söyledi. Vali Deniz oy verme işlemi devam ederken 2 Türk vatandaşı hakkında bazı nedenlerden dolayı Gürcistan yetkilileri tarafından yasal işlem başlatıldığını bildirdi.

Bu durum karşısında kendilerininde Gürcistan yetkilileri ile görüşme başlattıkarını belirten Deniz, şunları kaydetti:

"Arzu Güleç ile Hatice Demirel Kaynar adlı vatandaşlarımız oy kullanıp karşı tarafa geçtikleri sırada aramadan geçmişler. Bu sırada yanlarında çeşitli ilaçlar olduğu gereksi ile Gürcistan yetkilileri tarafından pasaportlarına el konulmuş."

Sorunun çözümü için büyükelçilik nezdinde görüşme yaptıklarını kaydeden Deniz, "Şuan bana olay yeni intikal etti. Gereken neyse yapılacak. Eğer suç teşkil eden bir durum yoksa, vatandaşlarımızın biran önce dönmelerini sağlayacağız" diye konuştu.

Deniz, başka bir Türk vatandaşı hakkında da ruhsatsız silah taşığı gerekçesi ile ilgili işlem başladığını, ancak söz konusu işlem için birşey yapamayacaklarını sözlerine ekledi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gürcistan Ardahan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title