Haberler

Türkiye Gençlik Konseyi Elazığ Şubesi Kadınlara Karanfil Dağıttı

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Gençlik Konseyi Elazığ Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutladı.

Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Elazığ Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, kadınlara karanfil dağıtarak günleri kutlandı.

TGK Elazığ Şube Başkanı Dr. Melih Yaman, Medya ve Tanıtım Sorumlusu Yasemin Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, kadınların günlerini kutlayarak karanfil dağıttı. TGK Elazığ Şube Başkanı Yaman, "Son yıllarda ülkemizde artış gösteren kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri münferit hadiseler olmaktan daha çok yapısal bir problemi göz önüne koymaktadır. Kadın, erkek eşitliğinin sağlanması konusunda atılmayı bekleyen pek çok adım varken, halen en temel hak olan yaşam hakkını savunmak zorunda kalıyor olmak durumun vahametini ortaya koymaktadır. Bu noktada herkesin üzerin düşen görevi yapması beklentisi içindeyiz. Türkiye Gençlik Konseyi olarak, tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyoruz" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Elazığ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title