Haberler

Türkiye'nin En Genç Belediye Başkan Adayı

Abone Ol

Türkiye’nin en genç AK Parti İl Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, ilk mahalle toplantısını Bahçelievler Mahallesi’nde yaptı.

Türkiye'nin en genç AK Parti İl Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, ilk mahalle toplantısını Bahçelievler Mahallesi'nde yaptı.

Yaklaşık bir aydır çalışmalarını sürdüren 36 yaşındaki AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, bu çalışmaları halkın beklentileri doğrusunda değerlendirdiklerini kaydetti. Eroğlu, 4 yıla yakın bir süredir yaptığı AK Parti İl Başkanlığı görevinin bir avantaj olacağını düşündüğünü belirterek, "Kalbimde bu memlekete hizmet etme sevdası ile bizi bu yolculukta Cenab-ı Allah inşallah mahcup etmez. Biz de sizleri mahcup etmeyiz diye her zaman dualarımda bunu söylüyorum. Çünkü belediye başkanlığı, milletvekilliği gibi bu görevler siyasette zor görevler. İnsanların talip olma anlamında sorumluluğu omuzlarındaki yükü, insanların her türlü vebalinin üzerinde olduğu yükü var. Biz yola çıkarken bu sorumluğu omuzlarımıza yükleyerek, insanları mahcup etmeden daha güzel hizmetler yapmanın mücadelesi içerisinde olacağız" dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Zait Güler ile çok sayıda vatandaş katıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Mahallesi Eyüp Eroğlu Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

SELAHATTİN SOYGÜRselobaba602008@hotmail.com:

ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN DUALARIMIZ SENİNLE

Yanıtla01
kağanliselingenc@hotmail.com:

Sakaryanın kocaali ilçesındekı adayları ınceleyın ki o zaman göreceksiniz en genç aday 36 yasındamı 23 yasındamı

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title