Haberler

'Türkiye Okuyor'a Resmi Kurumlardan Destek

Abone Ol

€˜türkiye Okuyor' Kampanyası Korkuteli İlçesinde Devam Ediyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Önderliğinde Düzenlenen 'Türkiye Okuyor' Kampanyası Korkuteli İlçesinde Resmi Kurumlarda da Başlatıldı.

‘Türkiye Okuyor' kampanyası Korkuteli ilçesinde devam ediyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün önderliğinde düzenlenen "Türkiye Okuyor" kampanyası Korkuteli ilçesinde resmi kurumlarda da başlatıldı.

Korkuteli Kaymakamlığı başlatılan kampanya çerçevesinde tüm resmi kurumlarda günde 1 saat kitap okuma ile kampanyaya destek veriyor.

Korkuteli Kaymakamı Rıza Dalan, “İlçede okuma alışkanlığının kazandırılması yönünde başlatılan kampanya çerçevesinde bizler de üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Kampanyaya tüm resmi kurumlardan destek geliyor. Artık tüm resmi kurumlar günde 1 saatini kitap okuyarak geçiriyorlar. Yaklaşık olarak 4 yıl gibi uzun bir süre devam edecek kampanya sonunda ilerlediğimiz yolda ne kadar başarılı olduğumuzu yine burada masaya yatıracağız.İlçe Komisyonu tarafından yapılacak" dedi.

(AD-AT-Y) 24.02.2008 11:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title