Haberler

Turmuş: "Uzun Vadede Hüseyin Aksu'yu İstiyoruz"

Abone Ol

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Futbol Direktörü Ümit Turmuş, uzun vadede Aydınspor 1923’ün A takımının Hüseyin Aksu Tesisleri’ni kullanması istediklerini belirtti.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün Futbol Direktörü Ümit Turmuş, uzun vadede Aydınspor 1923'ün A takımının Hüseyin Aksu Tesisleri'ni kullanması istediklerini belirtti.

Aydınspor 1923'ün altyapı derneğinin kurulma aşamasında olduğunu anlatan Turmuş, "Pilot takım kurmak için çalışacağız. İleride, yapabilirsek Hüseyin Aksu Tesisleri'ni ve Mukan Perinçek Stadı'nı A takımı'nın kullanmasını istiyoruz. Şu anda A takımımızın kullandığı Yörük Ali Efe Tesisleri'ni Elit Takımlar Departmanı olarak kullanacağımız U 19 ve U 17 kategorisi, U 16'dan daha küçük yaşlardaki kategorilerimizi ise İlhami Ortekin Tesisleri'nin kullanmasını istiyoruz. Bunları yapmak uzun süre alacak. Üç yıllık görev süremizde bu isteklerimizi yapmaya çalışacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Hüseyin Aksu Ümit Turmuş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title