Haberler

Tuzluca Belediyesi Yeni İş Makinesi Aldı

Abone Ol

Tuzluca Belediye Başkanı Türkan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe yoluyla kanal açma aracı aldıklarını söyledi

Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe yoluyla kanal açma aracı aldıklarını söyledi.

Başkan Türkan, son 4 yılda mevcut araç parkını güçlendirmek, daha hızlı ve verimli hizmet verebilmek için filolarına 11 yeni araç kattıklarını belirtti.

Son olarak kombine kanal temizleme aracı aldıklarını ifade eden Türkan, şunları kaydetti:

"Yeni alınan ve modernize edilen araçlarla kaliteli hizmet vermek adına Tuzluca Belediyesi olarak teknik ve teknolojik yatırımlara büyük önem veriyoruz. Bu amaçla belediyemizin hizmet alanı her geçen gün genişliyor. Dolayısıyla hizmet alan nüfus da artıyor. Hizmet alanımız genişlediği için araç parkurumuza da takviyeler yapmak zorunluluğumuz olmaktadır. Son 4 yılda ihtiyaca göre belediyemizin daha çabuk ve kaliteli hizmet vermesi yönünde 11 araç almışız. Bu araçlara ihtiyacımız vardı. Aldığımız bu araçlarla belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesini hedeflemekteyiz. Allah izin verirse Tuzluca halkına hak ettiği hizmeti gece gündüz demeden vereceğiz. Bizlere güvenen ve desteklerini esirgemeyen Tuzluca halkına teşekkür ediyoruz." - Iğdır

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Sait Sadrettin Türkan Tuzluca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title