Haberler

Tuzluca'da Parke Taşı Çalışmaları

Abone Ol

Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, havaların ısınmasıyla yapımı yarım kalan yollarda parke taşı döşeme çalışmalarına yeniden başlandığını söyledi.

Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, havaların ısınmasıyla yapımı yarım kalan yollarda parke taşı döşeme çalışmalarına yeniden başlandığını söyledi.

Türkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için belediye olarak önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, kaliteli hizmet sunmaya gayret ettiklerini ifade etti.

Ağır kış şartları dolayısıyla bazı işlerinin yarım kaldığını anlatan Türkan, "2013 yılında yürüttüğümüz yol yapım çalışmalarımız yarım kaldı. 2014 yılının bahar döneminde bu yollardaki çalışmaları tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

İlçeyi yeni sezonda güzel bir görünüme kavuşturacaklarını belirten Türkan, altyapıda olduğu gibi üstyapı çalışmalarına da önem verdiklerini kaydetti. - Iğdır

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Sait Sadrettin Türkan Tuzluca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title