Haberler

Ülkü Motorsport Belçika'da Start Alacak

Abone Ol

Ülkü Motorsport takımı, 12-13 Eylül tarihlerinde Belçika’nın Spa Pisti’nde gerçekleşecek olan Porsche Sports Cup’ın üçüncü yarışına dört sporcu ile katılacak.

Ülkü Motorsport takımı, 12-13 Eylül tarihlerinde Belçika'nın Spa Pisti'nde gerçekleşecek olan Porsche Sports Cup'ın üçüncü yarışına dört sporcu ile katılacak.

Otomobil sporlarında bu yıl Türkiye ile birlikte Avrupa'da da mücade eden Ülkü Motorsport takımı, Almanya'nın en prestijli pist şampiyonalarından biri olan Porsche Sports Cup'a bu kez dört sporcu ile katılacak. Belçika'da ülkemizi Ülkü Motorsport takımı kaptanı ve Türkiye Pist Şampiyonu Ümit Ülkü, Galip Atar, Bilal Saygılı ile İsmet Toktaş temsil edecek. Farklı tecrübelerdeki pilotların aynı kategorideki araçlar ile mücadele edeceği yarış Spa şehrindeki Spa-Francorchamps pistinde yapılacak. Konumu itibari ile Avrupa'nın en güzel pistlerinden biri kabul edilen pistte; cumartesi günü antrenman, sıralama turları ve Porsche Cup Endurance'ın birinci yarışı yapılacak. Pazar günü ise sporcular Sprint yarışları ve Endurance yarışlarının ikinci bölümde mücadele edecek. Takımda Ümit Ülkü,Galip Atar, Bilal Saygılı ve İsmet Toktaş endurance yarışlarında birlikte yarışacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Belçika Porsche Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title