Haberler

Ülkü Ocakları Öğretmenlik Mesleğini Anlattı

Abone Ol

Kırşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ’Kariyer Günleri’ eğitimi programları çerçevesinde öğretmenlik mesleği anlatıldı.

Kırşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 'Kariyer Günleri' eğitimi programları çerçevesinde öğretmenlik mesleği anlatıldı.

Her ay orta öğretim çağındaki öğrencilere düzenli olarak bir meslek gurubunun tanıtıldığı Ülkü Ocakları tarafından verilen ve 'Kariyer Günleri' adı verilen programda öğretmenlik mesleği anlatıldı.

Kendisi de öğretmen olan Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Güzel, mesleğin ve öğretme ilkesinin temellerini anlatırken Peygamberimiz Hz. Adem'den son peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v.)'e kadar her bir peygamberin öğretici olduğunu vurguladı.

Ulvi bir meslek olan öğretmenliğin zaman içerisinde değişen yönetmelikler sebebiyle günümüzde yaşadığı sıkıntılara değinilen program, öğrencilerin mesleğe dair merak ettiği konuların aydınlatıldığı soru-cevap bölümüyle son buldu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title