Haberler

Üniversite'de Akademik Yıl Açılışı ve Bayramlaşma Töreni

Abone Ol

Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nde 2015-2016 Akademik Yılı çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde 2015-2016 Akademik Yılı çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Üniversitenin Merkez Kampüsunde gerçekleştirilen törene; Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Türer, Prof. Dr. Bektaş Tepe, Prof. Dr. İsmail Gül ile üniversitenin akademik ve idari personeli katıldı.

Rektör Güvenç'in Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Rektör Güvenç açış konuşmasında, "Yeni akademik yılın üniversitemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Geleceğin nesillerini yetiştirecek olan siz hocalarımızın yeni müfredatla kendini geliştirmiş, sistemini güncellemiş olarak yeni bir eğitim yılına başlayacağınıza inanıyorum. Aydınlık yarınlarımızı sizler inşa edeceksiniz" dedi.

Rektör Güvenç ayrıca üniversiteye yeni gelen öğrencilere yönelik olarak rehberlik sistemiyle öğrencilerin sorunlarının hocaları tarafından bilinmesi ve sorunlarının giderilmesi gerektiğini de vurguladı.

Açılış töreninin ardından rektörlük kokteyl salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine geçildi. Rektör Güvenç tüm personel ile burada tek tek bayramlaştı. Tören, düzenlenen kokteyl ile sona erdi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Güvenç Bektaş Tepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title