Haberler

Üniversiteli Öğrencilerden Örnek Davranış

Abone Ol

7 Aralık Üniversitesi öğrencileri Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç’i ziyaret ederek, Öğretmenler Günü’nü kutladı.

7 Aralık Üniversitesi öğrencileri Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç'i ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

7 Aralık Üniversitesi Tiyatro Topluluğu öğrencileri Yakup Demir, Zeliha Altun, Mehmet Kara, Leyla Damar ile Bilgisayar Topluluğu öğrencileri Nur Dilek Sürücü, Ayşe Nilgün Çelebi ve Muhammed Fazlı Zaptiyeoğlu, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç'i makamında ziyaret eti. Rektör Güvenç'e çiçek veren öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Öğrenciler, öğretmenleri yetiştiren kurumların üniversiteler olduğunu belirterek, tüm üniversite hocalarının anlamlı günlerini kutladıklarını söyledi. Rektör Güvenç de bu örnek bir davranış sergilediklerini belirttiği öğrencilere ziyaret için öğrencilere teşekkür ederek, eğitim hayatında başarı diledi.

Öğrenciler, 7 Aralık Üniversitesi rektör yardımcıları Prof. Dr. Osman Türer, Prof. Dr. Bektaş Tepe, Prof. Dr. İsmail Gül ile akademik birim yöneticilerini de ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Güvenç Mehmet Kara Çelebi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title