Haberler

Urfaspor, Bu Kez Karşıyaka'ya Yenildi

Güncelleme:
Abone Ol

Birçok futbolcusu ile yol ayrımına giden ve taraftarından sürekli sabır isteyen PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, bu kez Karşıyaka'ya yenildi.

Kötü gidişatına bir türlü 'dur' diyemeyen sarı yeşilli Karşıyaka karşısında varlık gösteremeyen taraf oldu. 19. Haftada deplasmanda Karşıyaka ekibi karşısına çıkan Şanlıurfaspor, ilk yarıda kendi kalesinde gördüğü golün karşılığını veremedi ve puansız ayrılan takım oldu.

Maçın ardından takımın gidişatı ile ilgili bir değerlendirme yapan Şanlıurfasporlu futbolcu Şenol Akın, "Gerçekten mücadele açısından herkes elinden geleni yaptı ama yeterli gelmedi. İlk yarı oyunu tam anlamıyla elimizde tutamadık ama İkinci yarı üstündük. Bu anlarda bir iki pozisyon vardı kaçırdık ve bir türlü golü bulamadık. Gol bulabilseydik ikinci yarı maçı çevirebilirdik. Genel itibariyle takıma baktığımız zaman ise daha çok çalışmalıyız. Bundan sonra önümüzdeki hafta oynayacağımız Manisa maçına bakacağız artık" dedi.

Yine diğer bir futbolcu Onur Güney ise, "Karşıyakayı tebrik ediyoruz. Bizde takım olarak direnç gösterdik ama bir türlü skoru değiştiremedik. İkinci yarı iyi işler yapmaya çalıştık. İleride pozisyon üretemedik bu bizim için büyük sıkıntı oldu. Yoksa biz de maçı alabilirdik. Sahada tek bir pozisyon vardı o da gol oldu. İkinci yarıya istekli ve sakin başladık ama değerlendiremedik. 3 maçtır mağlup oluyoruz, bu bizim için çok üzücü ve sorun yaratmaya başladı. Urfaspor olarak ligde bizim hedeflerimiz var. Bunlar devam ediyor. Herkes çok üzgün bunun için taraftardan özür diliyoruz. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Manisa maçı bizim için çok önemli" diye konuştu.

Şanlıurfaspor'un mağlup olması ile üzüntü yaşadığını belirten bir diğer isim Mehmet Ozan ise konuşmasında şu sözlerine yer verdi: "Çok üzgünüz artık mağlubiyet serisine dönüştü gidişatımız. Duran toptan ve bireysel hatadan gol yiyoruz. Artık herkes şapkasını önüne koyup düşünecek. Bizim hedeflerimiz var. Bunlar bizi hedeflerimizden saptıramayacak."

Son olarak maçı değerlendiren Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal ise "Mücadele iyiydi ama olmadı. Elimizden geleni yaptık. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Bazı futbolcularla transferler sürüyor.Bu transferlerin de takıma glmesiyle bambaşka bir Şanlıurfaspor'u sahada göreceksiniz. Şanlıurfaspor bu takviyelerle çok daha iyi konuma gelecektri. Bu maça baktığımız zaman ise oyunumuzun hakkı bu değildi" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şanlıurfaspor şenol akın Karşıyaka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title