Haberler

Uşak'ta Şehit Ailelerine Ziyaret

Abone Ol

Uşak Valisi Seddar Yavuz, 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle iki şehit ailesini ziyaret etti.

Uşak Valisi Seddar Yavuz, 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle iki şehit ailesini ziyaret etti.

Şehitlerin anne ve babalarıyla bir süre sohbet eden Vali Yavuz, Şehit yakınlarının kendilerine emanet olduğunu belirtti. Vali Seddar Yavuz, "Bu vatan için canlarını vermiş şehit evlatlar bizim de evlatlarımızdır. Onların yakınlarının dertleri bizim derdimizdir. Her zaman onların yanındayız. Sevinçlerini de üzüntülerini de paylaşıyoruz. Vatanımız ve mukaddes değerlerimiz için canını çekinmeden feda eden şehitlerimizin geride kalan ailelerine Devlet olarak yapmamız gereken her türlü görevi yerine getiriyoruz. Şehit ailelerinin hayatlarını kolaylaştıracak ve sorunlarını çözecek yaklaşımları ortaya koyuyoruz. İnancımız gereği Şehitlerimizin canlı olduklarını, ölmediklerini biliyoruz. Bu da en büyük tesellimiz. Şehitlik herkese nasip olacak bir mertebe değildir" dedi.

Garnizon Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Fuat Kömürcü ise Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük'ün şehit ailelerine yazdığı mektubu takdim etti. Ziyaretten memnun olduklarını ifade eden Şehit aileleri ziyaret sırasında duygusal anlar yaşadılar. Ziyaretlerin ardından Vali Seddar Yavuz ve beraberindekiler köy kabristanındaki Şehit Er Faik Bulut'un mezarını da ziyaret etti. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title