Haberler

Uygulama ve Eğitim Merkezlerinden Engelliler Günü Kutlaması

Abone Ol

Ondokuz Mayıs Üniveritesi Kurupelit Kampüsü'nde yeni açılan Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Gelişimsel Eğitim Merkezi iş birliği ile "3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlama Programı" yoğun katılımla...

Ondokuz Mayıs Üniveritesi Kurupelit Kampüsü'nde yeni açılan Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Gelişimsel Eğitim Merkezi iş birliği ile "3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlama Programı" yoğun katılımla düzenlendi.

Programda okul tanımı yapıldı ve öğrenciler tarafından şiirler okudu. Okul Müdürü M.İrfan Yetik, okullarının 2013-2014 eğitim-öğretim yılında açıldığını belirterek, amaçlarının engelli öğrencileri toplumda bağımsız yaşam becerilerine sahip bireyler haline getirmek olduğunu söyledi.

Programa konuşmacı olarak MEB Bakan Danışmanı Doç. Dr. Hakan Sarı katıldı. Doç. Dr. Hakan Sarı konuşmasında özel eğitim yönetmeliği ve rehberlik hizmetleri yönetmeliğinde yapılan değişikliklerden bahsetti. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, İl Md. Yrd. Ali Can Usta, Prof. Dr. Lütfi İncesu, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Program sonunda misafirler okulda incelemede bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Altınkum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title