Haberler

Vakıftan 45 Öğrenciye Ayakkabı ve Kaban

Güncelleme:
Abone Ol

Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı Bayanlar Kurulunun düzenlediği Brunch programının geliriyle öğrencilere kaban ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı Bayanlar Kurulu'nun düzenlediği Brunch programının geliriyle öğrencilere kaban ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Vakıf Bayanlar Kurulu, Yunus Emre İlköğretim Okulu ve Yunus Emre Ortaokulu'nda okuyan 45 öğrenci için aldıkları ayakkabı ve kaban teslim etti.

Vakıf Bayanlar Kurulu İkinci Başkanı Zeliha Tunçoğlu ve beraberindeki Vakıf Bayanlar kurulu üyeleri Cahide Peçen, Gülay Filizkaya, Hacer Demir, Nermin Çelik, Nuray Emet, Avukat Nur Hayat Buran, Hacer Erdoğan, Verda Balaban, Meral Erdoğmuş ve Gülay Aydın'la Yunusemre İlköğretim Okul Müdürü Adem Bayrak'a vakıf binasında teslim edildi.

Vakıf Bayanlar Kurulu Başkanı Yıldız Güral, yaptığı açıklamada, "Brunch'tan elde ettiğimiz gelirle; merkez ve köy okullarındaki muhtaç ve dar gelirli çocuklarımıza kaban, bot ve ders malzemeleri aldık yardıma muhtaç çocukları sevindirdik" dedi.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Tunçoğlu, "Vakfımızın Yönetim Kurulu ve Bayanlar Kurulu üyeleri örnek ve fedakar çalışmaları ile takdir toplamaktadırlar. Vakfımız 12 ay aktif çalışan bir kuruluştur. 100 üniversite öğrencisine burs ve eğitim yardımı,Muhtaç annelere ve vatandaşlara yiyecek, giyecek ve sağlık yardımları yapmaktayız.Yüzlerce aileye sosyal,eğitim ve sağlık yardımları ile destek olduğumuz için mutluyuz. Brunch geliri ile, bayanlar kurulumuz merkez ve köylerdeki okullarda İhtiyacı olan çocuklarımızı kendi elleri ile giydirmekteler ve onların sevinçlerini paylaşmaktadırlar. Bayanlar Kurulu Başkanı ve tüm üyelerini kutluyorum" diye konuştu.

Ayrıca vakfı son bir yıl içinde merkez ve köy okullarına kaban, ayakkabı ve eğitim yardımında bulundu. 20 bin lirayı bulan yardım ile Kütahya'da en aktif çalışan vakıf olan Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı her geçen gün yardımlarını artırıyor.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nur Hayat Kütahya Emet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title