Haberler

Vali Demir, Girişimcileri Ziyaret Etti

Abone Ol

girişimcilik kursuna katılan ve hibe desteği alan girişimcileri ziyaret etti.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Türkiye İş Kurumu Denizli İl Müdürlüğü ve KOSGEB Denizli İl Müdürlüğü işbirliği ile kayıtlı işsizlere yönelik

girişimcilik kursuna katılan ve hibe desteği alan girişimcileri ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, İŞKUR İl Müdürü Mevlüt Akman ile KOSGEB Denizli İl Müdürü Selim Erkoç'un da katıldığı ziyarette ilk olarak Otopol Otomotiv sahibi Yusuf Kemal Polat'ı ziyaret eden Vali Abdülkadir Demir, işyeri hakkında bilgiler aldı. İşletmeyi gezerek, yerinde incelemelerde bulunan Vali Demir, işletme sahibi ve çalışanlarla bir süre sohbet etti. Uzun yıllar otomotiv sektörü içinde olduğunu söyleyen işletme sahibi Yusuf Kemal Polat, katıldığı kursun çok büyük faydalarını gördüğünü, aldığı hibe desteği ile kendi işyerini açtığını söyledi. Polat, şu anda 7 olan çalışan sayısını önümüzdeki günlerde daha da arttıracağını sözlerine ekledi.

Vali Demir daha sonra Hacer Dülger'e ait Politat Ev Yemekleri firmasını ziyaret etti. Kendi yaptığı ev yemekleri ve pasta çeşitleri ile hizmet verdiğini söyleyen Hacer Dülger, kalabalık misafir gruplarını da işyerinde ağırladığını, aldığı kurs ve hibe desteği sayesinde işyerini açtığını belirtti.

Vali Demir son olarak, İnci Temizlik Firması sahibi Fatma Meral Çobanoğlu'nu ziyaret etti. Temizlik ve bakım hizmetleri sunan Çobanoğlu, aldığı girişimcilik kursunun ardından Denizli'de olmayan bakım hizmetlerini halkın hizmetine sunduğunu söyledi.

Verilen küçük destekle iş yapacak insanların önünü açmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Abdülkadir Demir, verilen paraların yapılan iş karşısında sembolik olduğunu belirtti. Evde oturmak yerine bir şeyler üretmenin önemine değinen Vali Demir, devletin her zaman çalışan insanların yanında olduğuna dikkat çekti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Polat Denizli Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title