Haberler

Vali'den Kazada Yaralanan İşçiye 'Geçmiş Olsun' Ziyareti

Abone Ol

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, önceki gün Hisarcık ilçesine bağlı kapanan beldelerden Karbasan köyünde, çöp toplama çalışması yapıldığı sırada, kaza sonucu bacağından yaralanan, Hisarcık Özel İdare personellerinden Adem Kutlu’yu Kütahya DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret ederek, hastane yetkililerinden yapılan ameliyat ile ilgili bilgi aldı.

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, önceki gün Hisarcık ilçesine bağlı kapanan beldelerden Karbasan köyünde, çöp toplama çalışması yapıldığı sırada, kaza sonucu bacağından yaralanan, Hisarcık Özel İdare personellerinden Adem Kutlu'yu Kütahya DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret ederek, hastane yetkililerinden yapılan ameliyat ile ilgili bilgi aldı.

Başarılı bir ameliyatın gerçekleştirildiğini, hastanın yoğun bakıma alındığını, tedavisinin de devam ettiğini ifade eden Vali Şerif Yılmaz, ayrıca ailesine ve yakınlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Adem Kutlu, kaza sonrası önce Hisarcık İlçe Devlet Hastanesi'ne, sonrasında Kütahya DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek ameliyat sonrası yoğun bakıma alındı.

Şerif Yılmaz'ın Kutlu'yu ziyaretinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin, Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Vekili Sabahattin Altıntaş ve hastane yetkilileri de hazır bulundu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Evliya Çelebi Şerif Yılmaz Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title