Haberler

Vali İpek Silopi'de Ziyaretlerde Bulundu

Abone Ol

Şırnak Valisi Hasan İpek ve Tümen Komutanı Tümgeneral Ali Doğan, Silopi ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
Vali Hasan İpek ve beraberindeki heyet Silopi Kaymakamlığı'nda Kaymakam Suat Demirci, Belediye Başkan Vekili Abdulkerim Sönmez, AK Parti...

Şırnak Valisi Hasan İpek ve Tümen Komutanı Tümgeneral Ali Doğan, Silopi ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Vali Hasan İpek ve beraberindeki heyet Silopi Kaymakamlığı'nda Kaymakam Suat Demirci, Belediye Başkan Vekili Abdulkerim Sönmez, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Haşim Haşimoğlu, kurum müdürleri ve daire amirleri tarafından karşılandı. İlk olarak esnaf ile bir araya gelen Vali İpek daha sonra Kaymakam Suat Demirci'yi makamında ziyaret etti. Kaymakamlık ziyaretinden sonra Belediye Başkan Vekili Abdulkerim Sönmez'i ziyaret eden Vali İpek ve beraberindeki heyet daha sonra Silopi'ye bağlı Çalışkan beldesi yakınlarında bulunan Ceytaş termik santraline incelemelerde bulundu. Bu arada termik santral hakkında brifing alan Vali İpek Çalışkan, Görümlü beldesinde ziyaretlerde bulundu. Ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan Şırnak Valisi İpek, Silopi Kaymakamlığını ve Silopi Belediyesini ziyaret ettiklerini söyledi. Esnafla bir araya geldiğini belirten Vali İpek, Silopi ilçesine bağlı Görümlü ve Çalışkan beldelerinde ziyaretlerde bulunduğunu söyledi. Vali İpek, "Bu yaptığımız ziyaretler sırasında vatandaşlar bize çok sıcak ilgi gösterdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Vali Hasan İpek ve beraberindeki heyet daha sonra helikopterle Şırnak'a hareket etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suat Demirci Hasan İpek Silopi Şırnak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title