Haberler

Vali Kahraman, Şehit Aileleri ve Gazilerle Biraraya Geldi

Abone Ol

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, 18 Marta Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Karaman'daki şehit aileleri ve gazilerle verilen yemekte bir araya geldi.

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, 18 Marta Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Karaman'daki şehit aileleri ve gazilerle verilen yemekte bir araya geldi.

Şehit aileleri ve gazileri için polisevinde düzenlenen yemeğe, Vali Süleyman Kahraman, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Selçuk Boz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Rıza Beşer ile şehit aileleri ve gaziler katıldı. Yemek öncesi Vali Kahraman, şehit aileleri ve gazilerin oturduğu masaları tek tek gezerek bir süre onlarla sohbet etti. Düzenlenen yemeğin ardından bir konuşma yapan Vali Süleyman Kahraman, Çanakkale Zaferi'nin aziz milletimizin vatanıyla olan muhabbetini ortaya koyan eşsiz bir abide olduğuna dikkat çekerek, "Çanakkale'de milletimizin gösterdiği direniş, bir vatanın nasıl sevilebileceğinin en eşsiz örneğidir. Bizim insanımız vatanından ayrı düşmeyi en büyük ayrılıklardan biri kabul etmiştir. Bu sevgiyle eşinden, anasından babasından, çocuğundan ayrı kalmış ve hiç çekinmeden yeri geldiğinde canını ortaya koymuştur. Bugün aynı sevgiyi gösteren şehitlerimizin aileleriyle ve gazilerimizle bir araya gelmekten onur duyduğumu özellikle belirtmek istiyorum. Çanakkale aziz milletimiz için, gelecek nesillerimiz için nasıl ilham kaynağı ise bugün hiç çekinmeden canlarını ortaya koyan gazilerimiz ve şehitlerimiz de aynı şekilde yetişecek nesillere ilham kaynağı olacaktır. Onlar sevgiyi, onların fedakarlığı ve cesareti ile idrak edecekler inşallah. Bugün Çanakkale Zaferimizi bir kez daha hatırlıyoruz ve aynı onurla tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ediyoruz. Dünya Çanakkale'de inancın ve cesaretin, maddi imkanlardan çok daha önce geldiğine şahit olmuştur. Bu sevgiyi, bu inancı, bu cesareti ortadan kaldırabilecek hiçbir güç ya da silah olamaz. Biz şehitlerimizin ve gazilerimizin mukaddes emanetini nesilden nesile aktaracak ve bu mukaddes emaneti daima hatırlayacak ve hatırlatacağız. Huzurlarınızla Çanakkale Zaferi'ni en samimi duygularla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi, tüm vatan kahramanlarını bir kez daha yad ediyorum dedi.

(MD-

19.03.2012 14: 39: 18

TSI

NNNN - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Çokdinç Süleyman Kahraman Çanakkale Zaferi Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title