Haberler

Vali Karaloğlu'ndan Bgc'ye Ziyaret

Abone Ol

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ziyarette BGC Basın Müzesini, Akkılıç Kütüphanesini ve Uğur Mumcu Etkinlik Salonu ile BGC Merkezi'ni gezen Vali Karaloğlu, BGC'ye övgüler yağdırdı. Vali Karaloğlu, "Bugüne kadar Anadolu'da gördüğüm en kurumsal gazeteciler cemiyeti. Birçok kişinin emeği olduğu belli. Herkesi tebrik etmek lazım. Görev süresince elimizden geldiğince bir araya geleceğiz" dedi.

Bursa basını hakkında bilgi veren BGC Başkanı Nuri Kolaylı, Anadolu'daki ilk matbaanın Erzurum'dan sonra Bursa'da kullanıldığını, ilk yerel gazetenin de Hüdavendigar olduğunu anlattı. Bursa'nın köklü basın kuruluşlarına sahip olduğuna ve buna paralel olarak en güçlü yerel medyanın Bursa'da görev yaptığına dikkat çeken Nuri Kolaylı, yerel medyanın demokrasilerin gelişmesinde büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.

Yerel medyanın Bursa'nın yöneticileriyle işbirliği yapmasının çok önemli olduğunu belirten Kolaylı, "Bursa Gazeteciler Cemiyeti olarak sürekli valilerimiz, belediye başkanlarımız ve bütün yerel yöneticilerimizle çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Bursa'da inşallah önümüzdeki dönemde sizlerle çok iyi çalışmalar yaparız" dedi.

Ziyarette BGC Başkanı Nuri Kolaylı'nın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Fuat Kars, Genel Sayman İhsan Bölük, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Işıkkent, Hasan Akbaş, Hülya Saatçi, Ruhi Berber, Mehmet Ali Ekmekçi, Necat KırBulut, Uğur Uslubaş ve Mesut Demir ile Genel Sekreter Sinan Tunç da yer aldı.

Ziyaretin ardından BGC Lokali'ne geçildi ve öğle yemeği olarak Bursa'nın yöresel yemeklerinden cantık ile Kayhan usulü pideli köfte yenildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title