Haberler

Vali Küçük'ten Cumhuriyet Bayramı Toplantısı

Abone Ol

Karabük'te Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'de Cumhuriyet yönetimini ilan etmesinin 90.yıldönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlamak için hazırlıklar başladı.

Karabük'te Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'de Cumhuriyet yönetimini ilan etmesinin 90. yıldönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlamak için hazırlıklar başladı.

Kutlama etkinliklerini belirlemek üzere ilk toplantı Vali İzzettin Küçük başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin, KARDEMİR A.Ş. Genel Müdürü Fadıl Demirel, TSO Başkanı Sedat Namal, ilgili daire müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

oplantının açılış konuşmasını yapan Vali İzzettin Küçük, bu yıl Cumhuriyet Bayramını halkın katılımıyla daha coşkulu kutlamak amacıyla hazırlıklara başladıklarını ifade ederek "Bu yıl Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. Yıldönümünü kutlayacağız. Bu bayram bizim en önemli bayramlarımızdan bir tanesidir. Bu nedenle güzel ve coşkulu bir kutlama programı hazırlamalıyız. Bugün bunun ön bir toplantısını gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz yıllarda yapılan etkinlikleri değerlendirip, bu yıl yapılacak etkinlikler için sizlerin görüşlerinizi alacağım. Önümüzdeki günlerde yapılacak toplantılarda ise programa şekil vereceğiz" dedi.

Vali Küçük konuşmasının ardından katılımcılara söz vererek düzenlenmesi planlanan etkinliklerle ilgili görüşlerini aldı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title