Haberler

Vali Mustafa Büyük Sağlık Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Abone Ol

Sakarya Valisi Mustafa Büyük Sakarya'da tamamlanan ve yapımına devam eden sağlık yatırımlarına yaptığı gezi ve incelemelerinde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük Sakarya'da tamamlanan ve yapımına devam eden sağlık yatırımlarına yaptığı gezi ve incelemelerinde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz ve Sağlık çalışanları da hazır bulundu.

Vali Mustafa Büyük ve beraberindekiler ilk olarak SÜEAH Korucuk Kampüsünde yapımı son aşamaya gelen Onkoloji servisini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Dr. Ünal Küçükyılmaz Onkoloji Servisimiz hizmete girdiği anda Düzce ve Bolu illerine de hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Ardından Yenikent Devlet Hastanesinde geçen Vali Büyük, burada 137 araç kapasitesine çıkartılan yeni otopark, acil servis çıkış yolu ile yeni açılan poliklinikler ile yapımı devam eden yoğun bakım ve ameliyathane genişletmeleri hakkında hastane yöneticilerinden bilgi aldı. Daha sonra Serdivan Semt Polikliniği ve Kamu Hastaneleri Birliği inşaatına geçen heyet burada da incelemelerde bulundu.

Vali Mustafa Büyük, Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde yapımı tamamlanan Poliklinikler ve idari birimler hakkında hastane idarecilerinden bilgi aldı. Heyet son olarak SÜEAH Merkez Kampüsünde yapımı tamamlanan Acil Servis çıkış yolu ve yapımına devam edilen yeni kantin binası incelendi. Buradan merkez bina içerisinde hizmete sokulan Hasta Hakları Birimi, Sağlık Kurulu Birimi, kapasitesi arttırılan yoğun bakım birimleri ile yapımı devam eden poliklinikler gezdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ünal Küçükyılmaz Mustafa Büyük Korucuk Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title