Haberler

Vali Öz, Gazetecilerle Buluştu

Abone Ol

Amasya Valisi A.Celil Öz, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle şehirde görev yapan basın mensuplarını yemekte ağırladı.

Amasya Valisi A. Celil Öz, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle şehirde görev yapan basın mensuplarını yemekte ağırladı.

Harşena Otel'deki yemeğe Vali Öz'ün yanı sıra Vali Yardımcıları İsmail Akman, Hakan Kubalı ve Suat Seyitoğlu, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü A. Hamdi Yanık, Valilik Özel Kalem Müdürü Harun Şahin, yerel ve ulusal gazeteler ile haber ajansı temsilcileri katıldı.

Halkın bilgilendirilmesi ve yöneticiler ile kamuoyu arasında iletişim bağı olması nedeniyle basın mensuplarının önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Vali Öz, gazetecilere teşekkür etti.

Amasya'nın tanıtıma daha çok ihtiyacının olduğunu ve bunun da bir ayağının basın yoluyla sürdürüldüğüne işaret eden Vali Öz, "Şehrimizde kullanım dışı olan tarihi mekanları da turizme kazandırmak için çalışmalar yapıyoruz. İlimizin turizm konusunda en önemli eksikliklerinden biri de konaklama meselesi, maalesef Amasya'da kapasitesi yüksek tesisler bulunmamakta, bu durum da Amasya'nın hak ettiği geliri elde edememesine neden oluyor. Ayrıca kültür turizminin yanı sıra kış turizmi alanında ne yapılabileceğini araştırıyoruz" dedi.

"Biz yönetici merkezli değil, plan merkezli çalışmalar yürütüyoruz. İlimizin önceliklerine önem verdiğimiz çalışmalarımızda, ayrıca kamuoyunun da desteğini almaya gayret ediyoruz" diyen Vali Öz, "Çünkü kamuoyunun desteğini almayan, halka rağmen yapılan çalışmalar pek başarılı olamayacaktır. Bu kapsamda halkımız ve sivil toplum kuruluşları ile görüş alışverişi yaparak stratejik planlarımızı güncelliyoruz. Sağlık, turizm, eğitim ve birçok alanda gayet iyi noktalardayız. Ama bu durum bizleri rahatlığa itmemeli, aksine çalışma azmimizi arttırmalıdır. Siz basın mensuplarımızın da her konuda görüş ve önerilerini bekliyoruz. İdarecilerimizin fark edemediği eksiklikleri sizler bizlere iletebilirsiniz" diye konuştu.

Vali Öz, yemeğin ardından gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü İsmail Akman Celil Öz Amasya Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title