Haberler

Vali Savaş, Afet ve Etkilerinden Korunma Konulu Resim ve Komposizyon Yarışmasında Dereceye Giren...

Abone Ol

Nevşehir'de İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim ve komposizyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Nevşehir'de İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim ve komposizyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Öğrencilerin ödüllendirilmesi dolayısıyla Nevşehir Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen törene Vali Abdurrahman Savaş, Vali Yardımcısı Murat Kayhan, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Kaman, öğretmenler ve eserleri ödüle layık görülen öğrenciler katıldı.

Burada konuşan İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Kaman, halkın ve öğrencilerin afet ve acil durumlar konusunda bilinçlendirilmesi, karşılarına çıkabilecek olağanüstü durumlarda kendilerini koruyabilmelerinin yanı sıra ailesine ve çevresine yardım edebilmesinin sağlanabilmesi için 2013 yılının Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından eğitim seferberliği yılı olarak ilan edildiğini söyledi.

Bu amaçla öğrencilerin dikkatinin afet ve acil durum konularına çekilmesi ve toplumun sahip olduğu afet bilincinin istenilen seviyeye ulaşması, özellikle afet ve korunma konularını vurgulamak ve öğrencilerin özellikle depremlere karşı hazırlık bilincinin arttırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa komposizyon ve resim yarışması düzenlediklerini kaydeden Kaman,

ayrıca vatandaşlara yönelik olarak bilgilendirme çalışmaları yürüttüklerini belirtti.

Kaman'ın konuşmasının ardından Vali Abdurrahman Savaş, resim ve komposizyon yarışmalarında birinci olan öğrencilere tablet bilgisayar, 2. olan öğrencilere fotoğraf makinesi ve 3. olan öğrencilere de kol saati hediyelerini verdi. Vali Savaş, dereceye giren öğrencileri tebrik etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Valiliği Abdurrahman Savaş Murat Kayhan Kaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title