Haberler

Vali Savaş Zihinsel Engelli Öğrenciler Tarafından Hazırlanan Serginin Açılışını Yaptı

Abone Ol

Nevşehir Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi'ndeki öğrencilerin eserlerinin yer aldığı serginin açılışı Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş tarafından yapıldı.

Nevşehir Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi'ndeki öğrencilerin eserlerinin yer aldığı serginin açılışı Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş tarafından yapıldı.

Nevşehir Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi'ndeki orta ve ağır düzeydeki zihinsel engelli öğrencilerin yapmış oldukları kabartma, ahşap boyama, eskitme, Ebru ve takı tasarı eserlerinden oluşan serginin açılışına Vali Savaş'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Jan. Kıdemli Albay Turgay Aras, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya ve Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat katıldı.

Serginin açılış kurdelesini zihinsel engelli bir öğrenci ile birlikte kesen Vali Savaş daha sonra, zihinsel engelli öğrenciler tarafından yapılan eserleri inceledi.

Vali Savaş burada yaptığı açıklamada, zihinsel engelli öğrencileri tebrik ederek: "Sergideki eserler gerçekten çok güzel. Bu gibi çalışmalar hem çocuklarımızın el becerilerinin gelişmesi hem de kendilerine olan özgüvenlerini kazanmaları açısından çok önemli. Buradaki öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin desteği ile bu çocuklarımız ilerde daha güzel çalışmalara imza atacaklardır" dedi. (MÖZ_ - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title