Haberler

Vali Tuna ile Eşi Evde Eğitim Gören Öğrencinin Karnesini Verdi

Abone Ol

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ile eşi Pervin Tuna, fiziksel engeli bulunduğu için evde eğitim gören 10 yaşındaki Samed Can Aydın’ı evinde ziyaret ederek karnesini verdi.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ile eşi Pervin Tuna, fiziksel engeli bulunduğu için evde eğitim gören 10 yaşındaki Samed Can Aydın'ı evinde ziyaret ederek karnesini verdi.

Ziyaret esnasında duygularını ifade eden Vali Tuna, devlet tarafından evlerinde böyle fiziki yönden okullarına gidemeyecek durumda olan çocuklara güzel bir hizmet verdiğini söyledi.

Vali Tuna, devletin sosyal anlamda en kaliteli hizmeti vermeye çalıştığını belirterek, şunları söyledi:

"Samed Can, güzel bir eğitim alıyor, bu gerçekten memnuniyet verici. Şu anda devletimizin ulaşmadığı, eğitim hizmetinin dışında kalan hiçbir çocuğumuz yok. Hangi şekilde engeli olursa olsun devletimiz bir şekilde eğitim hizmetini veriyor. Bunun için her şeyi yapıyor hiçbir masraftan kaçınmıyor. Temennimiz engelli vatandaşlarımız toplumda iyi noktalara gelmeleridir. Samed, eğitimini böyle tamamlayacak. Samed çevirmen olmak istiyormuş. İnşallah, Samed'i ileride tercüme yapan biri olarak görürüz."

Vali Tuna ve eşi Pervin Tuna, ziyaretin sonunda Samed'e yarıyıl tatilinde oynaması için akıllı oyuncak, 2013 TDKB forması, top, bere ve atkı hediye etti.

Ziyarete, Odunpazarı Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, İl Milli Eğitim Müdürü Arif Dede ve Samed'e evde ders veren öğretmeni Hicran Duman'da katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güngör Azim Tuna Eskişehir Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title