Haberler

Vali Tutulmaz Yazar Çağlayan'a Tiftik Battaniyesi Hediye Etti

Abone Ol

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi’nin desteğiyle düzenlenen ’Öğrenmede farklılık’ konulu konferansa katılan eğitimci-yazar Ahmet Çağlayan’a tiftik battaniyesi hediye etti.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi'nin desteğiyle düzenlenen 'Öğrenmede farklılık' konulu konferansa katılan eğitimci-yazar Ahmet Çağlayan'a tiftik battaniyesi hediye etti.

Siirt Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen programda konuşan Çağlayan, pozitif değerlerle yüklü her gencin dünyasında ayrı bir yetenek ve güzellik bulunduğunu, bu güzellik ve yeteneklerin keşfedilmesi, geliştirilmesi ve yönlendirilmesi eğitimde özenli bir çalışmayı gerektirdiğini söyledi. Her özenli çalışma gibi gençlerin eğitiminin de sabır, zaman ve bilinçli bir çaba gerektirdiğini diye getiren yazar Çağlayan, "Dün dinleyen, bugün konuşan ve yarın yöneten kişiler olarak gençlerimiz çağlayan sesimiz, geleceğimizdir. Tüm anne-baba ve eğitimciler, geleceğin mimarlarının yetişmesini şansa bırakmayıp onların eğitimleri yolunda bilinçli bir çaba göstermelidir" dedi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı program, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ercan Aslan tarafından yazar Çağlayan'a tiftik battaniyesi hediye etmesiyle sona erdi.

Yazar Çağlayan, konferans sonunda gençlere kitabını imzaladı. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Tutulmaz Ahmet Çağlayan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title