Haberler

Van Gölü ve Çeveresi Belediyeler Birliği Başkanlığı Panele Hazırlanıyor

Abone Ol

Van Gölü ve Çevresi Belediyeler Birliği ve Erciş İlçe Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Bu Yıl 4'üncüsünü Düzenleyecekleri 'Van Gölü Havzasında Ekonomik Kalkınma ve Çevre' Konulu Panelde Bölgenin Ekonomik ve Çevre Konularının Tartışılacağını Belirtti.

Van Gölü ve Çevresi Belediyeler Birliği ve Erciş İlçe Belediye Başkanı Fatih Çiftci, bu yıl 4'üncüsünü düzenleyecekleri 'Van Gölü Havzasında Ekonomik Kalkınma ve Çevre' konulu panelde bölgenin ekonomik ve çevre konularının tartışılacağını belirtti.

Bölgenin sosyo ekonomik gelişmesine katkı sağlamak ve iş adamlarını yöreye çekmek amacıyla düzenleyecekleri panelde, Van Gölü'nün kirlenmesini önlemek için de çözüm önerililerinin tartışılacağı belirten Çiftci, panele ülkenin tanınmış siyasetçi, ekonomist, akademisyen, gazeteci ve konunun uzmanlarının davet ettiklerini söyledi. Çiftci, 13 Haziran 2008 günü Erciş Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirecekleri panele İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mithat Melen, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nden Prof. Dr. Erdoğan Alkin, Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması (TAP Vakfı) İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Baran Tuncer, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Karakaş, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Grup Başkanı H. Arzu Atik, TAP Vakfı Genel Koordinatörü Yaşar Yeşer, Türk Telekom Çalışma Dinamikleri Eşgüdüm Başkanı Aysun Cengiz, İstanbul Spor Kulübü Genel Müdürü Engin Tuncer, İstanbul Spor Kulübü İkinci Başkanı Sabahattin Sarıalioğlu ile Türkiye Emlak Kredi Bankası Emekli Genel Sekreteri Ayşe Gülin'in iştirak edeceğini kaydetti.

(NÇ-ŞA-Y) 11.06.2008 20:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title