Haberler

Vanlı hayırseverden kadın sağlık çalışanlarına karanfil

Güncelleme:
Abone Ol

- Vanlı hayırseverden kadın sağlık çalışanlarına karanfil Vanlı hayırsever İrfan Gülaçar, Özalp ve Saray ilçelerinde çalışan sağlık çalışanı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak karanfil verdi.

- Vanlı hayırseverden kadın sağlık çalışanlarına karanfil

VAN - Vanlı hayırsever İrfan Gülaçar, Özalp ve Saray ilçelerinde çalışan sağlık çalışanı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak karanfil verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özalp ve Saray ilçelerini ziyaret eden Vanlı hayırsever İrfan Gülaçar, sağlık görevlisi kadınlara karanfil verdi. Açıklamalarda bulunan Gülaçar, pandemi nedeniyle sağlık çalışanlarının zorlu bir dönem geçirdiğini belirterek, "Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın sağlık çalışanlarımızı unutmadık. Özalp ve Saray ilçelerimizdeki kadın sağlık çalışanlarını ziyaret ederek günlerini kutlayıp karanfil verdik" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadınlar Günü Saray Özalp Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Doktor:

BuNa hayırsever denilmez. Git gariban 3 kadın bul ekmek parası ver anlarım da .van in yarısı açlıktan oluyor o gitmiş saglikcilara çiçek veriyormus da bilmem ne ...Hayırseverin ne olduğunu bilmeyen de inanacak

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title