Haberler

Vatandaş Nüfus Hizmetlerinden Memnun

Abone Ol

Batı Akdeniz Stratejik Araştırmalar Enstitüsü'nün (BASA) Isparta Nüfus Müdürlüğü hizmetlerine yönelik memnuniyetlik araştırmasının sonuçları kamuoyuna açıklandı.

Batı Akdeniz Stratejik Araştırmalar Enstitüsü'nün (BASA) Isparta Nüfus Müdürlüğü hizmetlerine yönelik memnuniyetlik araştırmasının sonuçları kamuoyuna açıklandı.

Anket sonucu Isparta Vali Vekili Kadri Canan başkanlığında İl Nüfus Müdürü Muhsin Demir, BASA Genel Koordinatörü Mustafa Geysoğlu'nun katıldığı bir toplantı ile açıklandı. 350 kişinin katıldığı anketin sonucuna göre müdürlükte yapılan işlemler vatandaşlardan tam not aldı. Vatandaşın en çok memnuniyet duyduğu konu ayakta değil, oturarak hizmet almak

Vali Vekili Kadri Canan, "Yapılan ankete göre Isparta halkının yüzde 81'66'sı yeni sistemle beraber bekleme süresinin azaldığından memnun. Yüzde 76.36'sı hizmet kalitesinin arttığını belirtiyor. Yüzde 84. 81'i ayakta değil, oturarak hizmet almaktan memnun. Yüzde 65.99'u ise numaratör sistemiyle beraber kendini daha değerli hissettiğini söylüyor" bilgisini verdi.

Sonuçların şaşırtıcı derecede olumlu olduğunu belirten Canan, "Vatandaşın memnuniyet düzeyi özel sektörde dahi birçok kuruluşun yakalayamadığı düzeydedir. 5 boyuttan oluşan ölçekte vatandaşın eksiklik olarak tanımladığı unsurlar sadece binanın fiziksel şartları ile ilgili olmuştur. Diğer boyutlar olan güvenilirlik, duyarlılık, heveslilik ve itimat boyutlarında Isparta İl Nüfus Müdürlüğü üzerinden değerlendirildiğinde neredeyse tam not almıştır" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Isparta Akdeniz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title