Haberler

Yazar Özdemir İmza Gününde Hayranlarınla Buluştu

Abone Ol

Eskişehirli yazarlardan Öğretmen Rıza Özdemir, ‘Ortadoğu Yanıyor-Bap-I Kerbela’ isimli kitabının imza gününde okurları ile buluştu.

Eskişehirli yazarlardan Öğretmen Rıza Özdemir, 'Ortadoğu Yanıyor-Bap-I Kerbela' isimli kitabının imza gününde okurları ile buluştu.

Eskişehir'in yazarlarında olan Rıza Özdemir, ikinci kitabını da piyasaya sürdü. 'Satılık Acı Dolu Aşklar' adlı öykü kitabıyla tanınan yazar, Ortadoğu ve Anadolu'daki çeşitli etnik-dini nedenlerle işlenen katliamları konu alan uzun öykü-roman türündeki yedi bölümlük serinin ilk kitabı olan 'Ortadoğu Yanıyor-Bap-ı Kerbela' kitapevlerinde yerini aldı. Bir kitap evinde düzenlenen imza töreninde okurlarıyla buluşan Özdemir, piyasa çıkan kitabın konusunda halifelik çatışması olduğunu söyledi. Kitabın farklı bir kurgusu olduğunu ifade eden Özdemir, "Bu günden halifelik çatışmalarının yaşandığı o günlere bakmak istedim. Bu sayede farklı bir roman-öykü türü ortaya çıktı" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıza Özdemir Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title